Samenwerken is Groeien Samen aan de slag

Samen bouwen aan een circulaire toekomst

Building Business with Biomass Heroes

Wees welkom op deze bijzondere samensmelting van twee innovatieve sectoren, ga verbindingen aan en grijp kansen voor morgen!

De transitie  richting meer duurzame, circulaire economie biedt kansen voor ondernemers. Belangrijkste succesfactor hierbij is het maken van nieuwe verbindingen voor duurzame producten en nieuwe markten. Een goed voorbeeld is de verbinding tussen de bouwsector en de tuinbouw. De connectie is logisch: De tuinbouw is op zoek naar nieuwe toepassingen voor hun reststromen (o.a. biomassa), de bouwsector is steeds meer actief met het ontwikkelen van innovatieve materialen op basis van biomassa. Bent u werkzaam in of om de bouw- of tuinbouwsector? Laat u inspireren door de voorbeelden, ervaar hoe de kansen voor samenwerking steeds groter worden, en ontdek de mogelijkheden om nu aan de slag te gaan!

Geïnteresseerd? Kom op 9 oktober, 17 uur naar Brightlands Campus Greenport Venlo. Adres Sint Jansweg 20 in Venlo. U kunt zich via deze link aanmelden.   

Building Business with Biomass Heroes is onderdeel van de Dutch Food Week. Dutch Food Week is hét nationale podium waar voeding, voedselproductie en innovatie centraal staan. Tijdens Dutch Food Week delen partijen uit de foodsector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Boeren en tuinders, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan de productie en distributie van ons voedsel en het verbeteren van onze voeding. De DFW is van 5 tot 16 oktober.