Samenwerken is Groeien Samen aan de slag

China missie 2019

Provincie Zuid-Holland organiseert een China missie

In de week van 18-22 november organiseert de China Desk van de Provincie Zuid-Holland een missie naar China onder leiding van de Commissaris van de Koning in Zuid-Holland, de heer Jaap Smit. Zuid-Holland heeft een langdurige en vruchtbare samenwerkingsrelatie met de provincie Hebei. 

Naast het bijwonen van de offiële bezoeken, is er voor Nederlandse bedrijven die deelnemen aan de missie een uitgebreid en gevarieerd programma, met de focus op de thema's duurzame ontwikkeling en moderne landbouw/tuinbouw. Het huidige programma bevat lezingen, matchmaking sessies, werkbezoeken, netwerk evenementen, meetings met lokale overheidsinstanties en meer. 

 

Bent u actief in de land- en tuinbouwsector. En wilt u zakendoen, samenwerken of contacten leggen met Chinese bedrijven, de lokale markt verkennen of uw relaties in China verstevigen?

Ga dan van 18 tot 22 november mee met de Zuid-Hollandse handelsmissie naar China. Inschrijven kan via de website van Dutch Sino Business Promotions, de offiële China Desk van de Provincie Zuid-Holland. Voor vragen neemt u contact op via dsbp@dutchsino.com of +31 (0) 10 310 0829.