Samenwerken is Groeien Samen aan de slag Corona updates

Economic Forum 
Duin- en Bollenstreek

Samenwerken aan economische dynamiek in de regio

Op donderdag 4 februari 2021 organiseert de EBDB in samenwerking met Stichting Greenport Duin- en Bollenstreek het Economic Forum Duin- en Bollenstreek: het kennis- en inspiratiecongres voor en door de regio. Met als thema: Samenwerken aan economische dynamiek in de regio.

Het programma
Het congres bestaat uit twee dagdelen. In de ochtend starten we met de economische ontwikkelingen op regionaal, provinciaal en landelijk niveau. Daarbij komen de onderwerpen Vestigingsklimaat & Kennis, Onderwijs en Arbeidsmarkt aan bod.

De middagsessie staat in het teken van vernieuwing van de economie. Dit bespreken we aan de hand van best practices en we zoomen in op de kansen die er liggen voor de Duin- en Bollenstreek. Met daarbij aandacht voor de vier sectoren uit de economische agenda: Toerisme, Zorg, Space/Tech en Greenport. 

Hybride 
Dit eerste Economic Forum is in hybride vorm; een online congres met tegelijkertijd fysieke elementen. Bezoekers volgen het programma via een online uitzending en kunnen interactief deelnemen. Een congres vol inspiratie, kennis, interactie en verbinding.

Registratie 
Aan dit congres zijn geen kosten verbonden. Via de website van Greenport Duin- en Bollenstreek kunt u zich registeren voor dit online event.