Samenwerken is Groeien Samen aan de slag

Contact

Greenports Nederland

Bezoek- en postadres: 
Louis Pasteurlaan 6
2719 EE Zoetermeer

Wij zijn bereikbaar via:
Rutger Lommerse, secretaris
rutger.lommerse@greenports-nederland.nl of 06-83699833

Pauline Verhagen, communicatie
communicatie@greenports-nederland.nl of 06-53353369

Yvette Nikolic, secretariaat
info@greenports-nederland.nl 

Kamer van Koophandel nr 73343021

Wanneer u naar aanleiding van de informatie op deze website nog vragen heeft kunt u het onderstaande contactformulier invullen. Dan nemen wij contact met u op. 

Contact opnemen

Greenports Nederland

Greenports Nederland is een overkoepelende netwerkorganisatie voor de tuinbouw. Het is de plek waar we samen met de partners overeenstemming kunnen bereiken over ieders inzet voor het succesvol aangaan en afronden van de nationale uitdagingen waarvoor we staan, zoals het realiseren van een klimaatneutrale tuinbouw, modernisering van de productie en logistiek, goede mogelijkheden realiseren voor een gezonde teelt en consumptie en blijven beschikken over voldoende arbeidskrachten.

Greenports Nederland is een triple-helixorganisatie. In Greenports Nederland werken dan ook de regionale greenports, brancheorganisaties en andere vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, het Rijk, provincies en gemeentelijke overheden en de onderwijs- en kenniswereld samen.

Greenports Nederland verstuurd elke twee maanden een nieuwsbrief met daarin de laatste ontwikkelingen. Hieronder kunt u deze teruglezen. 

Nieuwsbrief april 2019