Samenwerken is Groeien Samen aan de slag Nationale Tuinbouwagenda

Nieuws

maandag 13 maart 2023

Tuinbouw is een van de belangrijkste motoren van de Nederlandse economie.

Registreer u nu voor het seminar ‘Post Covid-19 Zakendoen in China’ op 6 april
Bent u een ondernemer in de (glas)tuinbouwketen en actief op de Chinese markt of overweegt u om deze te betreden? Dan willen we u graag wijzen op het seminar ‘Post Covid-19 Zakendoen in China’, met focus op verantwoord ondernemerschap en bescherming van intellectueel eigendom in de gehele tuinbouwketen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en de bescherming van intellectueel eigendom zijn belangrijke onderwerpen, vooral in China. Tijdens het seminar krijgt u inzicht in de huidige situatie in China en kunt u in gesprek gaan met andere ondernemers over hun ervaringen. Voor diegenen die naar de IPM Hortiflor in Shanghai gaan, kunnen deze inzichten een goede houvast vormen.

Het seminar vindt plaats op 6 april in het Van Der Valk Hotel Nootdorp van 9:00 tot 13:00 uur. U kunt zich hier inschrijven tot 31 maart 2023. Let op, het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij.

Het seminar wordt georganiseerd door RVO, Provincie Zuid-Holland, InnovationQuarter, Rotterdam Partners en de Nederlandse ambassade in Beijing.