Roadshow na IPM China

dinsdag 16 april 2024

In aansluiting op een van de grootste tuinbouwbeurzen in China, de IPM Hortiflor in Beijing, vindt er op verzoek van een aantal organisaties een roadshow naar Hebei en Shandong (China) plaats. Deze roadshow vindt plaats van 25-28 mei 2024 onder leiding van Gedeputeerde Meindert Stolk, provincie Zuid-Holland. 

Naast het bijwonen van de officiële bezoeken is er voor Nederlandse bedrijven die deelnemen aan de roadshow een uitgebreid en gevarieerd tuinbouwprogramma met lezingen, matchmaking sessies, werkbezoeken, netwerkevenementen, meetings met lokale overheidsinstanties en meer.

Wij nodigen u uit om deel te nemen aan de roadshow! Ook als u eigen inbreng zou willen hebben in het programma, dan horen wij dat graag. Voorafgaand aan de missie zal er een informatiebijeenkomst worden georganiseerd om u optimaal voor te bereiden op de missie. Informatie hierover ontvangt u na inschrijving.

De kosten voor deelname zijn €200,- ex BTW per bedrijf plus eigen reis- en verblijfskosten. Kosten voor lokaal busvervoer en matchmaking tijdens de seminars zijn inbegrepen. Inschrijven kan via deze link

Voor vragen neemt u contact op via dsbp@dutchsino.com of +31 (0) 10 310 0829.

 

 

Hier kunt u extra informatie vinden over de roadshow.